Vabi aanwezig op de Vakbeurs Energie 2024

Na het succes van vorig jaar zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch!
Op 15, 16 en 17 oktober kun je ons vinden op de beursvloer in hal 7. Dit evenement is onderdeel van de Nationale Energie Week en biedt de gelegenheid om kennis op te doen, te netwerken en innovaties op het gebied van energie te ontdekken.

Onze expert, Thibaut Visser, zal een sessie verzorgen over het opstellen van een goed maatwerkadvies. Tijdens deze sessie worden de drie pijlers van de trias energetica behandeld: energievraag beperken, gebruik van duurzame bronnen en efficiënt omgaan met energie die je gebruikt. Met het maatwerkadvies kan een advies opgesteld worden die deze aspecten berekend op basis van de berekening van het energielabel. Hoe meer concreet de vraag wordt, hoe gedetailleerder de informatie is die je nodig hebt en de daarbij horende berekening wordt. Wat zijn de aandachtspunten in welke fase van het proces en hoe kunnen onze tools hierbij ondersteunen? 

Wat neem je concreet mee uit de sessie: 

  • Belangrijke punten en concepten voor het verduurzamen van bestaand vastgoed.
  • Belang van het goed inschatten van het nodige vermogen van een installatie bij het afschaffen van gas.
  • Hoe Vabi EPA Maatwerkadvies snel kosten en baten van verschillende maatregelen berekent
    voor een advies op maat van een gebouw.
  • Welke informatie nodig is in elke fase van het verduurzamingsproces.

De sessie wordt dagelijks gegeven in het Praktijktheater, van 11:00 tot 11:30 uur.

We  nodigen je graag uit om ons te bezoeken op de beursvloer en deel te nemen aan de sessie. Schrijf je nu in voor de Vakbeurs Energie.

 

Op woensdag 16 oktober organiseert TVVL een tour over de beursvloer.

Op die tour bezoek je samen met vakgenoten de stands van verschillende toonaangevende organisaties in het energielandschap, waaronder Vabi. Bij iedere stop is er tijd voor een korte voorstelronde én informatie over de nieuwste innovaties. De tour start en eindigt op de stand van TVVL (3.E062), waarna er vanaf 16.00 ook tijd is om samen na te praten met een hapje en een drankje. De toegang is helemaal gratis! Kom jij gezellig langs?

Gerelateerde artikelen

16 september 2024
Migratie naar het nieuwe Vabi Platform

De migratie naar het nieuwe Vabi Platform staat voor de deur. Deze belangrijke stap is een verbetering op ons huidige klantportaal en maakt het...

01 september 2024
Dit zijn de nieuwe tarieven van Vabi per 1 januari 2025

Onze software staat ook in 2025 tot je dienst! Bekijk de nieuwe licentievergoedingen van Vabi Elements, Vabi EPA, Vabi Uniforme Omgeving en Vabi Assets...

12 juli 2024
Vraag het Esther: een nieuwe optie in VA100 Leidingnetberekening

VA100 Leidingnetberekening is sinds versie 11.60 uitgebreid met een mooie functie die in (de huidige) versie 11.62 weer aangevuld is. Deze functie zorgt ervoor...